VITALiteits-coaching

_____ VITALE HELDEN _____

maatwerk en waardevol

voor ieder mens en iedere organisatie!

Bij vitaliteitscoaching werken we met een persoonlijk vitaliteitsplan en concrete actiepunten. Jouw doelen, behoeften en de vitaliteitspijlers uit de integrale vitaliteitsscan vormen hiervoor de basis. Je krijgt inzicht in alle aspecten in je leven die jouw vitaliteit bepalen. Op fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak. Zelfsturing en proactiviteit staan hierin steeds centraal.  

Vanuit inzicht hoe je ervoor staat, gaan we actiefaan de slag met coachgesprekken, oefeningen, tips en opdrachten om concrete stappen te zetten naar meer energie en een goede balans in je leven en je werk.

Coachingstrajecten van VITALE HELDEN zijn altijd verhelderend, interactief en gericht op blijvende (gedrags-) veranderingen.

VITALITEITSCOACHING

VOOR JOU

Wil je meer energie, (werk-)plezier en balans ervaren in je leven en je werk? Je weer fit en sterk voelen? Start dan vandaag nog met vitaliteitscoaching! 


VOOR ORGANISATIES

Kampen veel medewerkers met negatieve werkstress? Ervaren medewerkers een disbalans in hun werk-/privésituatie? Wil je het ziekteverzuim verminderen? Of nog beter: voorkomen dat mensen gaan uitvallen? Zet dan in op 'Vitaliteitscoaching in Bedrijf'

VITALITEITSCOACHING VOOR JOU

Vitaliteitscoaching is voor iedereen die werkgerelateerde of levensvragen wil aanpakken. Bijvoorbeeld als je binnen je huidige baan je persoonlijk functioneren wil verbeteren of hierin regelmatig tegen dezelfde hindernissen of problemen aanloop. Als je dreigt uit te vallen door stressgerelateerde klachten of burn-out. Op zoek bent naar een gezondere balans tussen werk en privé. Of meer vanuit je kracht wil leven en hier meer richting aan wil geven.   

De coaching is gericht op het ondersteunen, begeleiden en stimuleren van jou in je privéleven en/of werksituatie. De coaching helpt ondermeer bij het (her-)vinden van energie, motivatie, werkgeluk en een gezonde balans. Op inspirerende en doeltreffende wijze begeleid ik je bij stapsgewijze gedragsverandering en het doorbreken van patronen. Met plezier werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en de bijbehorende acties. De coaching vindt face-2-face en/of online plaats.

VITALITEITSCOACHING IN BEDRIJF

Vitale medewerkers met een gezonde leef- en werkstijl zitten beter in hun vel, ervaren een fijnere werk en privébalans, presteren beter en verzuimen minder. En onder het motto: "voorkomen is beter dan genezen" heeft vitaliteitscoaching binnen organisaties een grote toegevoegde waarde. Vanuit een positieve, preventieve en laagdrempelige insteek begeleid ik medewerkers bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Hierin staat bewustwording, vergroten van zelfinzicht en het vergroten van zelfsturing centraal. De coaching kan op het bedrijf plaatsvinden, face-2-face op een andere locatie en/of online. 

Vitaliteitscoaching is goed te combineren met de interactieve workshops en trainingen van VITALE HELDEN. Deze kunnen zowel individueel, in groepsverband als incompany worden verzorgd.
Benieuwd naar de mogelijkheden van vitaliteitscoaching binnen je organisatie? Neem vrijblijvend contact op voor een energieke kennismaking!  

Duurzaam aan de slag met vitaliteit?