LOOPBAAN 
ONTWIKKEL ADVIES

_____ VITALE HELDEN _____

PER 1 DECEMBER WEER BESCHIKBAAR
KOSTELOOS Ontwikkel advies

Meld je nu alvast aan!

. . . . . . . want dit aanbod van de overheid is beperkt tot 50.000 deelnemers dus op=op.
ja Gratis, je leest het goed!

Door de coronacrisis heeft de overheid subsidie beschikbaar gesteld voor het crisisprogramma ‘NL leert door’. Het NL leert door! ontwikkeladvies is voor iedereen vanaf 18 jaar….
Ja ook voor jou! Of je nu in loondienst werkt, werkzoekende bent, zzp ‘er, ondernemer of flexwerker.

Met deze tweede tijdelijke subsidieronde van het Ministerie van Sociale Zaken en  Werkgelegenheid is dit mogelijk. Van de eerste subsidieronde is zoveel gebruik gemaakt dat het Ministerie van SWZ al na een maand de deur voor nieuwe inschrijvingen sloot. Gelukkig is er nu een tweede kans voor iedereen. Heb je interesse in een gratis loopbaan ontwikkeladvies, meld je dan snel aan!

WAAR ZET JIJ OP IN?

Geeft jouw werk je nog voldoening? Wil je meer energie halen uit je werk? Loopbaanstappen maken of minder stress en meer regie over je werk en je leven hebben. Misschien ben je (noodgedwongen) op zoek naar een andere baan en wil je weten hoe je jouw kansen op de veranderende arbeidsmarkt kunt vergroten?

Waar ga jij voor?
In dit aantrekkelijke ontwikkeladviestraject ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkelvraag.

DE SUBSIDIE WORDT DOOR MIJ AANGEVRAAGD.
JE HOEFT ER DUS NIETS VOOR TE DOEN!

Juist in deze tijd wordt duidelijk hoe belangrijk het is om actief bezig te zijn met je ontwikkeling en inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. De tijdelijke subsidie van de overheid is bedoeld om samen met een gecertificeerde loopbaanprofessional inzicht te krijgen in jouw loopbaanmogelijkheden,  toekomstperspectief en mogelijk een (her-)oriëntatie op jouw arbeidsmarktpositie.

Er is subsidie beschikbaar voor 50.000 ontwikkeladviezen met ingang van 1 december 2020 (*). Ik regel de subsidieaanvraag, daar heb jij geen omkijken naar. Je hoeft alleen na aanmelding een aantal verplichte formulieren in te vullen. Met het ondertekenen van de vereiste formulieren t.b.v. de subsidieaanvraag verleen je commitment aan het volgen en afronden van het ontwikkeladvies traject.
(*)Het Ministerie stelt € 700,-- per ontwikkeladvies beschikbaar, zolang het subsidieplafond niet is bereikt

 
 

WAT HOUDT HET LOOPBAAN ONTWIKKELADVIES traject concreet in?

Als gecertificeerde loopbaanadviseur neem ik je mee op jouw loopbaanreis. Je doet een arbeidsmarkt-/loopbaanscan, hebt drie online gesprekken en ontvangt een persoonlijk ontwikkelplan.

Tijdens de drie persoonlijke en intensieve gesprekken gaan we in op:

Situatieschets en loopbaanscan:
Jouw persoonlijke situatie, bewustwording van je eigen situatie en jouw specifieke ontwikkelvraag komen aan bod. Aan de hand van een professionele en uitgebreide loopbaanscan brengen we jouw arbeidsmarktpositie in kaart, krijg je inzicht in kansrijke opties op de arbeidsmarkt en waar mogelijk een competentiematch is met jouw persoonlijke profiel.

Persoonsprofiel:
De loopbaanscan geeft een beeld van jouw competenties, kwaliteiten en vaardigheden. Ook bepaal je met ondersteuning van de loopbaanadviseur wat jouw wensen en behoeften zijn die jij stelt aan je werk en loopbaan. Binnen deze kaders en met jouw kwaliteiten kijken we welke ontwikkelkansen er voor jou liggen.

Toekomstoriëntatie:
Hierin bespreken we wat jou kan helpen om je ontwikkelvraag te realiseren. Welke concrete stappen kan je nemen, hoe ga je dit aanpakken en wie of wat kan je daarbij helpen. Met als resultaat een concreet en persoonlijk ontwikkelplan dat bijdraagt aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling én het vergroten van je kansen op de arbeidsmarkt. 

Wat is jouw investering is: 
Drie gesprekken van in totaal 4 uur met een erkend loopbaanprofessional en een extra eigen tijdsinvestering van max. 1 uur per sessie.

Starten met heldere verwachtingen

Het ontwikkeladviestraject is vooral een bewustwordingstraject. We zetten uiteen waar je nu staat in je loopbaan en onderzoeken of en welke stappen je kunt gaan inzetten. En vooral hoe je zelf de regie kunt nemen over jouw loopbaan. Na het ontwikkeladviestraject ga je zelf aan de slag met jouw ontwikkelplan (al dan niet met ondersteuning).

Het ontwikkeladvies is dus geen vervanging voor, of onderdeel van, een volledig loopbaan- of coachtraject. Het hebben van een plan is immers niet hetzelfde als het in de praktijk brengen van dat plan. In een loopbaan- of coachtraject gaan we nog een stap verder en help ik je in het daadwerkelijk zetten van die stappen. Zo'n traject kan dus wel een vervolg zijn op het ontwikkeladvies. Net zoals bijvoorbeeld een opleiding, solliciteren, aanpassingen in je huidige werk of werksituatie of het starten van een eigen bedrijf dat kunnen zijn.

Kiezen voor een ontwikkeladvies bij mij, is kiezen voor . . . . . . .
een eerlijk advies en een persoonlijke aanpak waarin jouw motivatie en zelfregie centraal staan. 

Wat levert het online ontwikkeladvies jou op?

  • Inzicht in jouw positie op de arbeidsmarkt en hoe je je kansen op de arbeidsmarkt kan vergroten
  • Een persoonlijk ontwikkelplan met concrete acties op de korte en/of lange termijn
  • Inzicht in je kwaliteiten en hoe je die optimaal kunt benutten
  • Toekomstperspectief en duurzame inzetbaarheid
  • Een persoonlijk ontwikkelplan met concrete acties op de korte en/of lange termijn.

Aan het eind van het traject meer energie, nieuw perspectief, richting en focus hebt voor de volgende stap in jouw loopbaan of voor meer uitdaging en balans in je huidige werk.

AANMELDEN?


VITALE REACTIES

"Astrid stelt mooie open vragen die je aan het denken zetten. Dit komt ook omdat ze snel verbindingen ziet waar je ze zelf niet snel verwacht. Voor mij had de coaching echt meerwaarde!"

_____

"Heel fijn open gesprek gehad met Astrid n.a.v. de uitkomsten van TMA. Astrid is enorm positief, oprecht geïnteresseerd, stelt goede open vragen en checkt of het klopt wat ze ziet of hoort. Ze voert het gesprek vanuit gevoel en enorm veel kennis."

_____

"Astrid verstaat de kunst om verbanden te leggen tussen ogen-schijnlijk tegenstrijdige aspecten en balans te vinden tussen het geven van diepgang en voortgang aan het gesprek. Ze weet met haar ervaring en natuurlijke rust aan te sluiten bij de gesprekspartner. Door deze sessie ben ik in staat nog sterker te reflecteren op mijn rol als trainer/coach. Ik kan Astrid voor een dergelijke sessie van harte aanbevelen aan anderen!"

_____

"Op en top sympathieke sportvrouw!"

_____

"Astrid is een doorgewinterde HR professional en vooral een Vitaloog® met passie voor het vak. Ze heeft me op inspirerende en positieve wijze weten te triggeren tot een volgende fase in mijn zelfkennis en bewustwording."

_____

"Ik heb Astrid ervaren als zeer deskundig in het analyseren en terugkoppelen van de TMA analyse. Ze luistert, vraagt door en weet mooie verbindingen te leggen tussen de verschillende onderdelen van de analyse. Ik kan haar zeker aanbevelen!

_____

"Astrid is een zeer prettige vitaliteitscoach om mee samen te werken. Zij is een rustig en nuchter persoon, legt informatie duidelijk uit en heeft veel geduld. Zij is sterk op het gebied van coaching. Ook op persoonlijk gebied is zij geïnteresseerd in de medemens en ziet ze je als individu."

_____

"Astrid is een vrouw uit duizenden en wanneer je met haar samenwerkt, heb je een coach met een gouden randje."

_____