OVER VITALE HELDEN

_____ VITALE HELDEN _____

Vitale helden laat mensen en organisaties
groeien en bloeien!

Samen met jou, je team of je organisatie werken aan programma’s voor Vitaliteit, Talentmanagement, Loopbaanontwikkeling en Vitaal leiderschap.
Altijd op basis van objectieve gegevens, valide meetinstrumenten en vanuit een positieve en integrale benadering.
En gericht op bewustwording en vergroten van jouw vitaliteit en inzetbaarheid. Want hoe uitdagend een (organisatie-)doel ook is, uiteindelijk maak jij het verschil! 


Ik geloof erin dat iedereen een HELD kan zijn of worden!

Iedereen heeft het in zich een Hoog Energiek Leidingnemende Doener te zijn.
Daarom kenmerkt mijn aanpak zich door het Verhelderen, Verbinden en Versterken van mens en organisatie.
Zelfsturing en motivatie staan hierin centraal.

ASTRID VAN VELDEN

"Astrid is de energieke motor achter VITALE HELDEN. Zij is een ervaren adviseur, coach en trainer op gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Als geregistreerd Vitaloog® en Erkend Loopbaanprofessional (NOLOC) begeleidt zij mensen en organisaties naar meer vitaliteit, verbinding en werkgeluk. Zij heeft in de afgelopen dertig jaar als HR-adviseur, (loopbaan-)coach en leidinggevende ervaring opgedaan in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Naast haar management- en adviestaken heeft zij zich als coach met heel veel plezier en voldoening beziggehouden met mensen in beweging krijgen naar nieuw gedrag. “Waarom doen mensen de dingen die ze doen én nog belangrijker,geeft dit ze energie?” 

OVER MIJ

Mijn naam is Astrid van Velden. Vitaliteits- en loopbaancoach, Talentmanager, Hardlooptrainer, Runningtherapeut en fanatiek hardloopster. Als prestatiegerichte hardloper was ik eigenlijk al ondernemer. Ik kwam tot het inzicht wanneer je écht in je dromen geloofd, je tot nog meer in staat bent dan dat jezelf denkt. Deze mindset heb ik ook als ondernemer en professional!

Jarenlang combineerde ik prestatiegericht sporten met mijn gezinsleven, werk, studies, vrijwilligerswerk en mantelzorg. Dit ging niet vanzelf. Ik legde de lat hoog, soms te hoog. Wat niet altijd handig was voor mijn fysieke en mentale gezondheid. Maar dit wist ik altijd weer om te zetten waardoor ik in staat was om onder hoge druk prestaties neer te zetten op zowel sportief, persoonlijk als professioneel vlak. Juist in deze periodes merkte ik dat mijn gezonde leefstijl, het maken van bewuste keuzes en zelf de regie blijven houden mij fysiek en mentaal sterker maakte.
Het mooie is dat ik deze ervaringen, mijn talenten en sport-mindset nu goed kan inzetten als coach, adviseur en trainer op gebied van vitaliteit, talentontwikkeling en inzetbaarheid. 

Discipline, focus en volharding maar ook luisteren naar 'het gefluister van je lichaam' en je onderbuikgevoel. Dan zet ook jij de mooiste resultaten neer en behaal je met plezier jouw doelen. Soms vraagt dit ook om even het gaspedaal los te laten en niet door te blijven gaan op de automatische piloot of omdat je het nu eenmaal zo gewend bent. Dit vraagt om moed, verbinding, heldere koers en keuzes maken.
Maar stel je voor: wat kan je anders doen? Of misschien nog beter doen? Kan het makkelijker of sneller? 
Ik geloof erin dat iedereen een HELD kan zijn! Iedereen heeft het in zich een Hoog Energiek Leidingnemende Doener te zijn.
Daarom staan in mijn coaching en aanpak  jouw zelfsturing en motivatie dan ook centraal.

Met mijn open, eerlijke en kritische blik, enthousiasme en luisterend oor help ik jou, je team of organisatie naar meer energie, werkgeluk en verbinding. Ik ben het duwtje in de rug om jouw doelen en dromen te verwezenlijken en meer vanuit je talenten en je energie te werken en te leven.
Mentale en fysieke beweging is voor mij het antwoord op gezondheid, persoonlijke groei en ontwikkeling. 
Op doeltreffende en verhelderende wijze help ik je hier graag bij! 

Meer over mij, lees het interview in het magazine van Beleef Vathorst

VITALE REACTIES

"Astrid stelt mooie open vragen die je aan het denken zetten. Dit komt ook omdat ze snel verbindingen ziet waar je ze zelf niet snel verwacht. Voor mij had de coaching echt meerwaarde!"

_____

"Heel fijn open gesprek gehad met Astrid n.a.v. de uitkomsten van TMA. Astrid is enorm positief, oprecht geïnteresseerd, stelt goede open vragen en checkt of het klopt wat ze ziet of hoort. Ze voert het gesprek vanuit gevoel en enorm veel kennis."

_____

"Astrid verstaat de kunst om verbanden te leggen tussen ogen-schijnlijk tegenstrijdige aspecten en balans te vinden tussen het geven van diepgang en voortgang aan het gesprek. Ze weet met haar ervaring en natuurlijke rust aan te sluiten bij de gesprekspartner. Door deze sessie ben ik in staat nog sterker te reflecteren op mijn rol als trainer/coach. Ik kan Astrid voor een dergelijke sessie van harte aanbevelen aan anderen!"

_____

"Op en top sympathieke sportvrouw!"

_____

"Astrid is een doorgewinterde HR professional en vooral een Vitaloog® met passie voor het vak. Ze heeft me op inspirerende en positieve wijze weten te triggeren tot een volgende fase in mijn zelfkennis en bewustwording."

_____

"Ik heb Astrid ervaren als zeer deskundig in het analyseren en terugkoppelen van de TMA analyse. Ze luistert, vraagt door en weet mooie verbindingen te leggen tussen de verschillende onderdelen van de analyse. Ik kan haar zeker aanbevelen!

_____

"Astrid is een zeer prettige vitaliteitscoach om mee samen te werken. Zij is een rustig en nuchter persoon, legt informatie duidelijk uit en heeft veel geduld. Zij is sterk op het gebied van coaching. Ook op persoonlijk gebied is zij geïnteresseerd in de medemens en ziet ze je als individu."

_____

"Astrid is een vrouw uit duizenden en wanneer je met haar samenwerkt, heb je een coach met een gouden randje."

_____

SAMEN WERKEN AAN meer ENERGIE en (werk-)geluk!

VITALE HELDEN gelooft in maatwerk, kwaliteit en expertise voor zowel organisaties als mensen. Daarom werk ik graag samen met vitale partners. Deze samenwerkingspartners zijn stuk voor stuk organisaties met mensen die ergens voor gaan en staan. Wij versterken elkaar en vullen elkaar aan. Maken gebruik van elkaar’s expertise en houden elkaar scherp.