TALENTEN-
TOUR 66

_____ VITALE HELDEN _____

Ontdek jouw talenten en drijfveren 

uniek en persoonlijk!

Vraag jij je af wat je talenten en drijfveren zijn en wat nu écht bij je past? 
Welke volgende stap je kan maken in je loopbaan?
Of hoe jouw ideale werkomgeving eruit ziet? 

Dan is de 'Talententour 66' echt iets voor jou!

De insteek van deze talententour verschilt van persoon tot persoon. Deze kan zowel individueel als organisatiebreed worden ingezet. Bijvoorbeeld in het kader van loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement of talentmanagement. 

Met de TMA® talentenanalyse 'on tour'

Met de TMA® Talentenanalyse krijg je concrete handvatten om jezelf krachtiger te maken en verder te ontwikkelen. Je ontdekt ook waar je valkuilen liggen. De TMA-talentenanalyse is een wetenschappelijk verantwoorde methode die 22 drijfveren en 44 talenten meet. 

Je krijgt een objectief beeld van jouw emotionele balans, motieven, sociale talenten, beïnvloedende talenten, leidinggevende talenten en organisatorische talenten.  Ook buiten je werk zijn de uitkomsten van een TMA waardevol. Het geeft je inzichten in wie jij bent. Het laat zien waar jij enthousiast van wordt en waar je energie van krijgt. Het geeft ook inzicht waarom je op bepaalde manieren handelt, waarom het soms misloopt in de communicatie of waarom sommige dingen jou heel veel energie kosten.

VOOR JOU

Wat maakt jouw dag zinvol? Ga jij met energie en een voldaan gevoel naar huis? Waar word je blij en enthousiast van? Wil je beter richting geven aan je werk en je leven. Weten wat je nodig hebt om jouw dag mooi en zinvol te maken, zodat je met meer energie en tevredenheid in het leven kan staan. De Talenten Motivatie Analyse is een waardevolle en concrete methodiek om hier inzicht in te krijgen.
Met de 'Talententour 66' haal je het beste uit jezelf en je loopbaan.

VOOR ORGANISATIES

Alle organisaties willen gelukkige, productieve en gemotiveerde medewerkers. Een organisatie die haar medewerkers stimuleert tot het ontwikkelen en benutten van hun talenten, bereikt dit veel sneller. Als medewerkers hun talenten kunnen ontwikkelen, zorgt dit voor een grotere motivatie en meer energie en werkgeluk. Dit leidt tot een hogere productiviteit en een positieve werksfeer.
VITALE HELDEN helpt bij het in kaart brengen en het ontwikkelen van de talenten van jou of je medewerkers.