Coaching

Wil je je dagelijkse energie vergroten en meer plezier uit je werk halen?
Wil je energiekere en productievere medewerkers?
Wil je weten hoe in samenwerking de beste resultaten te bereiken?
Wil je krachtiger en effectiever functioneren?
Wil je weten wat jouw talenten en drijfveren zijn?

Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent; dat vraagt reflectie en inzicht. Coaching bij VITALE HELDEN daagt jou of je team hiertoe uit: praktisch, doeltreffend en verhelderend. Naast een open en persoonlijke gesprekken kunnen wij verschillende instrumenten en tools inzetten om het beste resultaat te bereiken, waaronder TMA-talentenanalyse, DISC-gedragsanalyse en vitaliteitsscan.

Ben je bereid om een kritische blik in de spiegel te werpen? Of wil je als leidinggevende praktische handvatten om prestatievermogen en inzetbaarheid van medewerkers of team te stimuleren?
Kies dan voor coaching bij VITALE HELDEN en (her)ontdek jouw kracht of de kracht van je team.

Onze hoofdcategorieën bij coaching zijn:

  • Vitaliteitscoaching
  • Loopbaancoaching
  • Teamcoaching

Vitaliteitscoaching 
Met vitaliteitscoaching helpen wij je de juiste balans te vinden tussen datgene wat je energie kost en dat wat jou energie geeft. Hoe meer aandacht je kan besteden aan energiegevers, hoe beter je kunt omgaan met stressvolle situatie en uitdagingen in je leven. Hierdoor kan je ook een betere werk-privé balans creëren wat jezelf en je omgeving ten goede komt.

Coaching in de buitenlucht:
Vanuit beweging in combinatie met frisse buitenlucht kom je tot inzichten en vind je antwoorden op jouw vragen. Met een verfrissende wandeling zet je de knop om en maak je de weg vrij voor succes in jouw persoonlijke leven. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid aan voor coaching in de buitenlucht .

Loopbaancoaching 
Soms kom je op een punt dat je opnieuw je kompas moet bijstellen om de volgende stap in je loopbaan te zetten. Daar kunnen verschillende oorzaken voor zijn; je gaat met tegenzin naar je werk, je vraagt je af waar je energie van krijgt, de feedback van je manager over je functioneren, je bent benieuwd wat nu écht bij jou past of wat je talenten en drijfveren zijn. Tijd om te herijken!

Met loopbaancoaching helpen wij je om vanuit innerlijke kracht je doelen te realiseren en jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt inzicht in je talenten en drijfveren én welke waarden, normen en overtuigingen belemmerend of versterkend kunnen zijn in jouw (loopbaan-)ontwikkeling. Door te handelen vanuit je talenten en drijfveren kom je weer in je kracht te staan en kan je je doelstellingen realiseren.
Wat is jouw "ware Noorden" in het leven en in je loopbaan?

Teamcoaching 
Leidinggevenden en teams lopen soms tegen bepaalde verstoringen aan die de effectiviteit, sfeer, onderlinge samenwerking en prestaties van het team negatief beïnvloeden. Oorzaken hiervoor kunnen zijn; gebrek aan vertrouwen of betrokkenheid, vermijden van verantwoordelijkheden, angst voor conflicten of te weinig aandacht voor de resultaten of de menselijke maat van het team.
Als dergelijke verstoringen het team of individuen in de weg gaan zitten, gaat dit ten kosten van de effectiviteit en de gezondheid van de teamleden.

Wil je een ‘gezond’ team effectiever en succesvoller maken? VITALE HELDEN kan jou en je team verder helpen.

Wat levert teamcoaching op?

  • Meer energie en werkplezier
  • Verbeterde communicatie en samenwerking
  • Meer veiligheid en respect
  • Heldere focus op teamdoelen en meer ‘eigenaarschap’
  • Effectievere teamvergaderingen en meetings
  • Inzicht in gedrag en benutten van talenten

Hoe zit dit met jouw team?