FIT & VITAAL LEVEN WERKT!

Hoe fit & vitaal ben jij?

Dit is belangrijker maar ook lastiger dan ooit. Werk en privé lopen door elkaar heen. Je wordt 24/7 uitgedaagd keuzes te maken in een aanbod dat oneindig lijkt. Maar gelukkig weten we ook steeds beter wat bijdraagt aan je fit en vitaal voelen. Vaak denken we dan vooral aan gezonde voeding en meer bewegen. Dit is zeker belangrijk maar ook voldoende ontspanning, zingeving, positieve mindset en de sociale (werk-)omgeving waarin je leeft en werkt zijn bepalend hoe fit en vitaal jij je voelt.
Als geregistreerd Vitaloog® benader ik vitaliteit (levenskracht) dan ook vanuit een integrale aanpak.

Fit en Vitaal Leven Werkt!
Ga jij de uitdaging aan om stapje voor stapje te kiezen voor een vitalere leefstijl, voor rust en ontspanning, voor minder stress en meer energie?

Start vandaag nog met een vitaliteitstraject dat bij jou past en haal meer uit je werk- en privéleven en je talenten!

Astrid van Velden

Vitaloog® | Vitaliteitscoach | Runningtherapeut | Talentenadviseur

In mijn praktijk begeleid ik mensen met stress, burn-out en vermoeidheid naar een betere balans en meer vitaliteit. Vaak is er sprake van een disbalans tussen spanning en ontspanning en tussen belasting en belastbaarheid. Ook de vraag in hoeverre je doet waar je goed in bent en wat jij belangrijk vindt, is bepalend voor het energie- en stressniveau. Vanuit mijn werk- en sportachtergrond heb ik ervaren hoe belangrijk een goed energiemanagement is om duurzaam te kunnen presteren, te kunnen genieten en een fijne werk-/privé- balans te creëren. Door hier een goed evenwicht in te vinden, maakt dit je fysiek en mentaal sterker en fitter.

Wil je ook ervaren wat ik vanuit mijn ervaring, expertise en enthousiasme voor jou kan betekenen? En gun jij jezelf ook een fit en vitaal leven? Het helpt als je dit samen kan doen!
Neem contact op met mij via contactformulier of bel mij op: 06 299 17 640
Meer lezen over mij >>

Vitale reacties over Astrid:

"Astrid stelt mooie open vragen die je aan het denken zetten. Dit komt ook omdat ze snel verbindingen ziet waar je ze zelf niet snel verwacht. Voor mij had de coaching echt meerwaarde!"

"Astrid is een doorgewinterde HR professional en vooral een Vitaloog® met passie voor het vak. Ze heeft me op inspirerende en positieve wijze weten te triggeren tot een volgende fase in mijn zelfkennis en bewustwording."

"Op en top sympathieke sportvrouw!"

"Astrid is een zeer prettige vitaliteitscoach om mee samen te werken. Zij is een rustig en nuchter persoon, legt informatie duidelijk uit en heeft veel geduld. Zij is sterk op het gebied van coaching. Ook op persoonlijk gebied is zij geïnteresseerd in de medemens en ziet ze je als individu."

"Astrid is een vrouw uit duizenden en wanneer je met haar samenwerkt, heb je een coach met een gouden randje."

 

Instagram