Astrid van Velden 

is coach, trainer en adviseur op gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Als geregistreerd Vitaloog® begeleidt zij mensen en organisaties naar meer vitaliteit (energie). Haar missie is mensen en organisaties de beste versie van zichzelf te laten zijn. Hierdoor kunnen mensen meer resultaat halen uit hun talenten, loopbaan en privéleven en organisaties beter innoveren en een hoger rendement realiseren. Zij heeft een Human Resources achtergrond en is jaren werkzaam geweest als HR-adviseur, (loopbaan-)coach en manager, zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid. Vanuit haar vakgebied heeft zij zich met heel veel plezier en voldoening beziggehouden met mensen in beweging krijgen naar nieuw gedrag. Waarom doen mensen de dingen die ze doen en geeft dit ze energie? Bewegen ziet zij als drijvende kracht achter gezondheid, persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Astrid sport al van jongs af aan en heeft zelf ervaren wat de voordelen zijn van een vitale leefstijl. Door jarenlang gezinsleven, loopbaan, wedstrijdgericht sporten, studeren en mantelzorg te combineren, weet zij wat het is om onder hoge (werk-)druk prestaties neer te zetten en keuzes te maken. Juist dan maakt het zorgen dat je vitaliteit op orde is en het zoeken naar een goede balans tussen inspanning en ontspanning je fysiek én mentaal sterker waardoor je de uitdagingen in het leven aankan.  
Kenmerkend voor Astrid zijn haar enthousiasme, luisterend oor, prikkelende dialogen, daadkracht en een gezonde dosis humor. Door haar kennis te combineren met praktische ervaringen helpt zij op doeltreffende wijze mensen en organisaties VITALE HELDEN te worden en te blijven.
Gun jij jezelf of je medewerkers dit ook? Het helpt als je dit samen kan doen. En dat doe zij graag met jou!

Sjoerd Veenma

heeft zijn 25 jaar werkervaring binnen Human Resources opgebouwd. Zo heeft hij als trainer, coach, manager, beleidsmaker en adviseur binnen verschillende branches gewerkt aan onderwerpen als ziekteverzuim, talentmanagement, management development en vitaliteit. De laatste jaren heeft hij zich met name gespecialiseerd in reorganisaties en het omvormen van organisaties met bijbehorende nieuwe werkwijzen, zoals Lean, Agile, Scrum en zelforganisatie. Kenmerkend voor hem is zijn vermogen om te luisteren en mensen en situaties te doorgronden. Met zijn enthousiasme brengt hij op alle niveaus in de organisatie mensen in beweging.

Letterlijk is Sjoerd vitaal op sportgebied, hij is als middellange en lange afstandsloper vaak op de baan of op de weg te vinden om te strijden voor podiumplaatsen. Als gecertificeerd trainer en coach begeleidt hij ook atleten bij hun wedstrijdsport en medewerkers van organisaties bij verschillende beweegprogramma’s.
Onder het motto:“Iedereen heeft het in zich om een HELD te zijn!”

Runningtherapie